Tilaukset

 

Taimia tuotetaan varhaisesta keväästä aina syyskuun lopulle. Kevätistutuksiin taimet kannattaa tilata hyvissä ajoin edellisen vuoden puolella. Syystoimituksiin pystytään vaikuttamaan parhaiten kevättalvella annetuilla tilauksilla.

 

Lakan osalta taimituotanto kestää reilun vuoden. Keväisin varastossa on taimia normaaleihin vähittäis- ja tukkutoimituksiin. Suuremmissa määrissä tilaukset pyydetään varaamaan jo vuotta aiemmin.

 

Hinnaston ja tilaamisen voi hoitaa joko sähköpostilla info@peuraniementaimitarha.fi tai soittamalla tarhalle 040-741 5457 / Kari Komulainen

Toimitukset
 

Keväisin toimitukset alkavat viikoilla 18 - 20 jatkuen aina myöhään syksyyn saakka.

 

Tilaukset voi noutaa suoraan tarhalta tai pyytää lähettämään rahtina. Rahtilähetyksissä käytetään kuljetusyrityksiä, joiden kanssa on neuvoteltu kilpailukykyiset sopimukset. Pienemmissä toimituksissa käytetään Postin ja Matkahuollon palveluita.

Pakkaaminen
 

Taimet pakataan kasvatuskennoissaan tai -ruukuissaan pahvilaatikoihin. Laatikot voidaan lähettää sellaisenaan tai suuremmissa määrissä rahtilavoilla. Pakkausmäärät pahvilaatikoihin ovat mansikalla enintään 264 kpl, lakalla 160 kpl ja vadelmalla 18 tai 36 kpl (koosta riippuen). Yhdelle FIN-lavalle mahtuu 18 - 24 laatikkoa. Pensaiden lähetyksissä käytetään lavakauluksia tai pahvisia kontteja.

 

Pakkauksista veloitetaan omakustannehinta.